DS-Web start planlægning af layout

1.

Når vi modtager din første henvendelse, fremsender vi et spørgeskema/kravspecifikation som du bedes udfylde bedst muligt. Både for din egen skyld, men også for at vi har et fundament at arbejde ud fra. Jo mere information vi modtager, dets bedre kan vi ramme det du forventer. Jeg gennemgår det fremsendte. I samme mail har vi gjort det muligt for dig at booke et møde, hvor vi sammen gennemgår det fremsendte materiale og afdækker dine behov og ønsker.

DS-Web sketch mockup

2.

Vi starter med at opsætte/optimere Tekstindhold, da det danner basis for det videre arbejde. Med disse data, laver vi en wireframe/sketch af layoutet. Den beder vi dig gennemse og godkende. Herefter fremsender vi en kontrakt og når den er godkendt og returneret underskrevet, så går vi i gang med udviklingen af selve hjemmesiden.

DS-Web coding

3.

Vi opretter hosting og påbegynder domæne flytning/oprettelse. Vi opretter et udviklings site, som vi benytter til at designe og opbygge din side. Du vil få adgang til dette via et specielt interface, hvor du har mulighed for at komme med kommentarer til layout, farver medmere.

DS-Web planlægning af layout

4.

Når vi er færdig med udviklingen af siden, afholder vi et revisionsmøde, hvor du kan komme med mindre rettelser eller ønsker til sidens opbygning.

DS-Web planlægning af layout

5.

Vi tilretter siden som aftalt på revisionsmødet.
Nu er siden klar til at blive udgivet.

DS-Web finished project

6.

Siden gøres live og søgbar på Google og vi sørger for at alt kører som det skal.
Vi monitorer dagligt siden de næste 14 dage for at sikre at det bare kører. Vi siger tak for samarbejdet, afleverer nøglerne til din nye hjemmeside og ser frem til mere samarbejde fremadrettet.