SEO – Hvad er det for en størrelse?

Søgemaskineoptimering, eller SEO, er processen med at forbedre et hjemmesidens synlighed i søgemaskiner som Google. Dette indebærer normalt at øge trafikken til hjemmesiden, opnå høje placeringer og opbygge kendskabet til hjemmesidens services, brand eller produkt. Kort sagt er SEO en måde at sikre, at folk finder din hjemmeside, når de søger på nettet.

Den bedste måde at forstå SEO på er ved at tænke på det som en pyramide. Nederst er de vigtigste aspekter af dit websted, som bestemmer, hvor højt op i pyramiden du kommer. Disse omfatter ting som design, layout og struktur af din hjemmeside.

På det næste niveau opad er de elementer, der har betydning for, om folk finder dig online. Ting som din domæneautoritet, backlinks, tilstedeværelse på sociale medier og endda dit telefonnummer. Endelig er det dit indhold, der ligger øverst i pyramiden. Dine artikler, videoer, billeder og alt det andet, der udgør din hjemmeside.

Jeg vil ikke love dig guld og grønne skove med hensyn til din sides placering på søgemaskiner som f.eks Google.
Mange lover at din side vil ligge nummer 1 og vi ved godt alle, at der ikke er plads til alle på første side af Google.

Jeg vil dog gøre mit til at din hjemmeside kommer så langt op i søgningen som muligt.
Jeg sørger for at selve layoutet er sat med de rigtige tags/beskrivelser, samt opsætter meta beskrivelser. Derudover er mit fokus på hastighed og brugervenlighed, noget som søgemaskiner sætter pris på. Det kræver en del arbejde fra min side og specielt hvis siden reelt er fattig på indhold eller det blot er dårligt skrevet.
Det kan jeg afhjælpe ved at analysere lignende sider og tilpasse sidens indhold så det giver mere mening

Standard SEO af alle sider indholder bla.
Indeksering og tilføjelse til google søgningen.
Opsætning af søge ord.
Jeg foretager også en grundlæggende analyse af tekstindhold og tilretter denne for bedste performance.

Udvidet SEO
Her bruger jeg min viden og en del analyse værktøjer til at finde de bedste tekster og søgeord til siden i forhold til evt. konkurrenter. Jeg laver løbende analyser og tilpasser indholdet på siden.

SEO
Tager tid og er ikke noget der kommer over night. Det skal planlægges og målrettes. Hvad skal der måles på, hvad er målet? Derudover skal det løbende vedligeholdes for at få maksimal effekt. Se vores prisliste for SEO optimering af din Wordpress side.