Jeg er startet på en serie af videoer som viser min tilgang til optimal flow ifm. med opsætning af projekter i WordPress.
Disse videoer vil blive en del af en blog serie som jeg er ifærd med at skrive.

Til håndtere mine forskellige installationer benytter jeg ManageWP, som er et gratis program til netop håndtering og overvågning af ens WordPress sider. Det gør det virkeligt hurtigt og nemt at holde alle sites opdatere uden at skulle logge ind på hver enkelt WP installation en af gangen. Jeg kan batch uploade/opdatere plugins, temaer mm.
Jeg har benyttet ManageWP i en del år og har haft meget glæde af det hurtige overblik det giver mig over alle mine installationer. Derudover er det muligt at købe yderligere features som SEO, Udvidet backup og meget mere til releativt få penge. Og det kan gøres pr. site og for en måned ad gangen.

Jeg kan naturligvis logge ind på hvert enkelt site direkte fra interfacet og foretage ændringer og lignende.
Jeg sørger altid for at mine blueprint sites er opdateret og det gælder både installationerne og de templates der trækker data fra disse site.
Alternativ til ManageWP kunne være MainWP, som umiddelbart har ligende funktioner. Dog skal dette afvikles fra et selvstændigt WordPress site.

Som nævnt så bruger jeg ManageWP til skabe overblik, samt at holde mine sites opdateret.
Ingen sider hostes eller lignende via ManageWP.
Mine blueprint sites og udviklingssites placeres ofte på en anden service jeg bruger, nemlig InstaWP.
En betalt cloud service der lader dig hurtigt installere et nyt WP site medmere. Jeg vil dykke ned i InstaWP og mit brug af servicen i en kommende artikel.

Jeg har en installation af hver af mine foretrukne setups med køreklar og opdateret versioner af de plugins, pagebuilder, temaer medmere jeg foretrækker at bruge. Og ved hjælp af template funktionen i InstaWP kan jeg på meget kort tid have et nyt køreklart site oppe at køre. Det vil sige jeg kan vælge at templaten for Bricksbuilder og i løbet af max 1 minut, så har jeg en køreklar WordPress installation med Bricksbuilder kørende. Jeg elsker at dette setup da det virkelig speeder op mit workflow.

I det kommende blog indlæg vil jeg kigge på de værtøjer jeg bruger til at udvikle WordPress sider.

Del artiklen