Her finder du de mest stillede spørgsmål vedrørende vores services

Hvem tilhører hjemmesiden?

Den tilhører helt og holdent dig som kunde. Så snart vi har færdiggjort siden som ønsket og modtaget vores betaling er siden din.

Er det Jeres servere?

Nej, vi samarbejder med en af Danmarks største udbydere. Vi har igennem de sidste 6 år benyttet dem til vores projekter og ved at de leverer kvalitet, sikkerhed og god support.
Al vedligeholdelse og optimering af datacenteret varetages af dem. Der 24/7 overvågning og stor fokus på stabilitet, performance og sikkerhed.

Bruger i færdiglavede templates?

Nej, vi starter fra bunden af og bygger siden, så den matcher firmaets profil bedst muligt med et unikt design. Vi designer siden med udgangspunkt i afprøvede tekniker bla. med hensyn til SEO og brugervenlighed.

Må jeg selv tilrette hjemmesiden?

Ja det er jo din side og hvis du ved hvad du laver er det intet problem.
Hvis du allerede har besluttet at du vil holde siden opdateret, gør vi vores til at gøre det så overskueligt som muligt. Bl.a benytter vi som udgangspunkt ikke en masse plugins som skal vedligeholdes. Du er naturligvis også velkommen til at benytte vores service plan.

Hvorfor bruger I Wordpress?

Wordpress er det mest brugte CMS system og tilbyder et stort udvalg af løsninger. Der er et stort netværk af brugere og udviklere. Det betyder at der hele tiden arbejdes på og udvikles nye features. Wordpress som platform er for os et godt og stabilt fundament at arbejde på.

Hvor lang leveringstid er der på en hjemmeside fra Jer?

Alt efter projektets størrelse, hvor hurtigt vi får det nødvendige materiale og hvor mange ændringer der skal til før vi når i mål. Vi bruger mange ressourcer på den indledende research således at siden giver mest muligt værdi når den går liv. Så der går der normalt minimum imellem 7-14 dage før siden er klar til offentliggørelse.

Hvad sker der når evt. licenser udløber?

Hjemmesiden forsætter med at fungere som hidtil. Dog vil det ikke længere være muligt at opdatere plugins ifm. sikkerheds og optimerings opdateringer. Licensen kan fornyes igennem os vha. service pakker. Eller du kan vælge selv at købe en licens igennem leverandøren.

Er der en bindingsperiode?

Nej vi kører ikke med bindinger til vores services.
Som udgangspunkt ser vi ingen grund til at binde vores kunder til noget de ikke vil have.
Vi vil hellere finde en bedre løsning med kunden, som begge parter kan være tilfreds med.
Vi har dog 1 måneds opsigelse.

Kan jeg fortryde min 12 mdrs. aftale på services?

Ja det kan du med udgangspunkt i 1 måneds opsigelse. 
Herefter fratrækker vi allerede brugte måneder, samt evt. rabat opnået ved køb af de 12 måneder. Resten tilbagefører vi til dig. 
NB! Gælder ikke for Ready2Go løsningen!